Inloggen bestaande gebruiker

Registeren

registreer je nu en ontvang de beste aanbiedingen
Registreer via: Of via je emailadres:

Shop Aanmelden

Woose is een nieuwe speler en beheert een overzichtelijke website waar consumenten kunnen zoeken naar producten in de meest diverse categoriëën. Dit alles overzichtelijk onder één dak. Door middel van filters, sorteer- en zoekmogelijkheden zorgen we ervoor dat al deze producten goed terug te vinden zijn. Op deze manier bepaalt de consument welke producten getoond worden. Dat is wel zo eerlijk, want wij willen zo veel mogelijk shops een gelijke kans geven om hun producten bij ons aan te bieden.

We geven niet alle shops de mogelijkheid tot het aanbieden van hun producten. Dit doen we uit voorzorg omdat we het belangrijk vinden dat de shops een zekere kwaliteit en klantenservice bieden. Hiermee willen we voorkomen dat consumenten problemen ervaren tijdens en na hun online winkelbezoek. Voor ons maakt het niet uit hoe groot een shop is, wij vinden kwaliteit een belangrijker aspect in ons besluit tot het toelaten van een nieuwe shop.

Wij hanteren een model dat bestaat uit 2 varianten, deze zijn op basis van provisie of op basis van vaste kosten. Wij vinden dat elke shop hierin een keuze moet kunnen maken. Welk model voor jouw shop het beste van toepassing is, is afhankelijk van meerdere factoren. Om dit goed te kunnen bepalen hebben we meer informatie nodig zodat we je een eerlijk advies kunnen geven. Hieronder staat beschreven hoe je je aan kunt melden.

Om onze aanmeldprocedure zo eenvoudig mogelijk te maken voor shops, zijn we momenteel hard bezig om een portaal in te richten. Dit betekent dat in de tussentijd nieuwe verzoeken via email bij ons ingediend kunnen worden op shop@woose.nl. Zodra we je bericht ontvangen hebben nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

Ben je een aangemelde shop en heb je vragen over producten die op Woose aangeboden worden, dan verzoeken we je contact op te nemen via je accountmanager. Ben je nog niet bij ons aangemeld dan kan je contact opnemen via producten@woose.nl.