Inloggen bestaande gebruiker

Registeren

registreer je nu en ontvang de beste aanbiedingen
Registreer via: Of via je emailadres:
Over ons
Over ons

Wat doen we?

Bij Woose.nl vind je de beste aanbiedingen en tal van producten in de meest diverse productcategorieën. Wij zoeken voor je uit waar producten te koop zijn, geven overzichtelijk alle productinformatie weer en maken het voor jou gemakkelijk om dit te bekijken. We bieden dit aan op een mobile vriendelijke website zodat je altijd en overal kan zoeken naar de spullen die jij nodig hebt op welk moment dan ook.

Betrouwbaarheid

Woose heeft een streng aanmeldbeleid. Webshops moeten aan vele voorwaarden voldoen, zoals heldere leveringsvoorwaarden, en een goed retourbeleid. Woose werkt alleen met de beste Nederlandse webshops, deze worden regelmatig gecontroleerd. Hiermee willen we zorgdragen dat de producten waar jij naar op zoek bent ook werkelijk en in goede staat bij je bezorgd worden. En als vanzelfsprekend dat je deze producten ook kunt ruilen, mocht blijken dat je er toch niet tevreden mee bent.

Overige diensten

Woose B.V. is ingeschreven onder nummer 63564327 bij de kamer van koophandel. Onder de naam Verzaro richt Woose zich op het online vergelijken van consumenten verzekeringen, kijk voor meer informatie op https://www.verzaro.nl